Skip to main content
Spread the love

Tips voor schrijvers!

Dit zijn onze tips voor schrijvers.

Wil je meer informatie over het schrijfproces? Of over het uitgeefproces? Of over het promotieproces? Je kunt met Chantal (Shantah) je vragen bespreken via Zoom! Shantah geeft tips voor schrijvers

Kosten: 50 euro/45 min.

Ben je geïnteresseerd geworden?

Ben je geïnteresseerd in het schrijfproces, het uitgeefproces of het promotieproces van een boek? Dan heb ik een tip voor je! Chantal, beter bekend als Shantah, is de schrijfster van de bekroonde Fairbook roman ‘De Nacht dat de Sterren Dansten‘, en zij biedt de mogelijkheid om al je vragen hierover met haar te bespreken via Zoom.

Het schrijfproces van een boek kan een uitdagende en soms zelfs een eenzame taak zijn. Het vergt discipline, creativiteit en doorzettingsvermogen om een verhaal tot leven te brengen. Als je hier meer over wilt weten, kan Chantal je inzicht geven in haar schrijfproces. Ze kan je tips geven over hoe je inspiratie kunt vinden, hoe je je personages kunt ontwikkelen en hoe je een boeiend plot kunt creëren.

Daarnaast kan Chantal je ook meer vertellen over het uitgeefproces. Het uitgeven van een boek kan lastig zijn, vooral als beginnend schrijver. Er zijn verschillende stappen en keuzes die gemaakt moeten worden, van het vinden van een uitgever tot het redigeren en vormgeven van het boek. Chantal kan je adviseren over hoe je je boek kunt laten opvallen tussen andere manuscripten en je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Tot slot kan Chantal je ook informeren over het promotieproces. Na het uitgeven van een boek is het van cruciaal belang om het onder de aandacht van lezers te brengen. Chantal kan je advies geven over het opbouwen van een online platform, het samenwerken met influencers en het organiseren van boeklanceringen en evenementen.

Het boeken van een gesprek met Chantal via Zoom kost 50 euro per 45 min. Dit is een unieke kans om direct in contact te komen met een succesvolle schrijfster en al je vragen beantwoord te krijgen. Dus als je meer wilt weten over het schrijfproces, het uitgeefproces of het promotieproces, is dit je kans!

Neem contact op met Chantal en ontdek de geheimen achter het schrijven en publiceren van een boek.

Michel helpt op technisch aspect!

Michel is een getalenteerde technische ontwikkelaar die werkzaam is bij Fairbook.nl. Met zijn uitgebreide kennis en expertise kan hij de auteur van dienst zijn op verschillende vlakken. Of het nu gaat om het creëren van een professionele website, het ontwerpen van aantrekkelijke omslagen voor boeken, of het opzetten van een complete webshop, Michel staat klaar om te helpen.

Als technische ontwikkelaar begrijpt Michel het belang van een sterke online aanwezigheid voor auteurs. Hij weet dat een goed ontworpen website essentieel is om lezers aan te trekken en te behouden. Michel kan met zijn creatieve vaardigheden en technische kennis een website ontwerpen die perfect aansluit bij de behoeften en stijl van de auteur. Of het nu gaat om een eenvoudige blogpagina of een uitgebreide auteurswebsite, Michel zorgt ervoor dat het resultaat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Daarnaast kan Michel ook helpen bij het creëren van aantrekkelijke omslagen voor boeken. Hij begrijpt dat een professioneel ontwerp van cruciaal belang is om de aandacht van potentiële lezers te trekken. Met zijn oog voor detail en artistieke vaardigheden kan Michel omslagen ontwerpen die de essentie van het boek vastleggen en tegelijkertijd een visueel aantrekkelijk element toevoegen.

Naast websites en omslagen kan Michel ook assisteren bij het opzetten van een complete webshop. Hij begrijpt de technische aspecten van het bouwen van een veilige en gebruiksvriendelijke online winkelomgeving. Michel kan de auteur begeleiden bij het selecteren van het juiste platform, het opzetten van de betalingsverwerking en het optimaliseren van de gebruikerservaring.

Het beste van alles is dat Michel zijn diensten aanbiedt tegen een gereduceerd tarief. Hij begrijpt het financiële aspect waarmee auteurs vaak te maken hebben en wil hen helpen hun doelen te bereiken zonder torenhoge kosten. Met Michel aan hun zijde kunnen auteurs rekenen op professionele ondersteuning bij het creëren van een sterke online aanwezigheid en effectieve marketingtools.

Kortom, Michel is de technische ontwikkelaar die auteurs nodig hebben om hen te helpen bij het ontwerpen van een aantrekkelijke website, omslagen en zelfs een complete webshop. Met zijn talent en bereidheid om tegen een gereduceerd tarief te werken, is hij de ideale partner voor auteurs die hun online aanwezigheid willen versterken en hun boeken succesvol willen promoten.