Skip to main content
Spread the love

‘De Nacht dat de Sterren Dansten’, geschreven door Shantah, is een ronduit betoverend boek dat de lezers meeneemt op een reis terug in de tijd. Met een unieke en meeslepende schrijfstijl heeft Shantah een meesterwerk gecreëerd dat de harten van veel lezers sneller doet kloppen.

Van ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ is inmiddels de achtste(!) druk verschenen. Het succes van deze bekroonde roman bewijst dat auteurs nu de keuze hebben in hoe ze hun boek willen verkopen!

Het unieke aan ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ is dat het wordt verkocht als een FairBook in plaats van via het monopolistische ISBN systeem. 

Wat houdt dit in? 

Het betekent dat auteurs zoals Shantah volledige controle hebben over hun werk en hoe het wordt gepresenteerd aan de wereld. Ze hebben de vrijheid om hun boek te verkopen zonder tussenkomst van uitgeverijen.

De verschillen tussen de traditionele publicatie via het ISBN systeem en het verkopen als FairBook zijn als nacht en dag.

Met het ISBN systeem zijn auteurs vaak afhankelijk van uitgeverijen die bepalen hoe het boek wordt bewerkt, vormgegeven en gepromoot. Dit kan leiden tot beperkte creatieve vrijheid en een selectieve toegang tot de markt.

Als FairBook-auteur hebben schrijvers de regie over elk aspect van hun boek. Ze hebben controle over de inhoud, vormgeving en marketing. Dit geeft hen de mogelijkheid om hun verhaal op hun eigen manier te vertellen en rechtstreeks contact te maken met lezers. 

Bovendien zorgt het FairBook-model ervoor dat auteurs een eerlijk aandeel ontvangen van de opbrengsten uit de verkoop, wat vaak niet het geval is bij traditionele uitgeverijen.

‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ is het levende bewijs dat het FairBook-model een revolutionaire verschuiving teweegbrengt in de uitgeverswereld!

Het succes van deze prachtige roman spreekt voor zich en moedigt andere auteurs aan om de sprong te wagen!

Dus waar wacht je nog op? Verkoop je volgende boek ook als een FairBook!  

Together we make Change! 

MichelRomijn

Leave a Reply